dimarts, 29 de setembre del 2009

BLAU: AMOR I MELANCOLIA




Era una iaia que anava a la pelu i mentre li rentaven el cap recordava alguns moments en els que s'havia sentit estimada i ensabonada... Aquest també l'havia pintat amb ceres... He d'apendre a dedicar-li temps a pintar, cuidar els pinzells, acabar tots els detalls i tenir PACIÈNCIA!!!

dimecres, 23 de setembre del 2009

Groc: matinar




Aquest dies estic "polint" alguns dibuixos que m'agradaven del curs passat. Amb la Mariona Cabassa vem fer un exercici sobre els colors. A mi el GROC em recorda... la meva mare i el matí.


Quan ho vaig fer encara no m'atrevia a pintar amb acrílic i vaig fer-ho amb ceres gruixudes .. total, va quedar una mica marranot i més LILA que GROC!!. Aíxí que he tenyit a la mare, la he maquillat, li he fet la manicura i li he comprat un llitet nou a la nena.
Us deixo que m'espera una iaia a la pelu a punt per tenyir-se de BLAU!!

dilluns, 21 de setembre del 2009

Alícia al país de les maravelles




La vaig dibuixar amb l'uniforme del meu cole... Alícia/Patrícia.... el país de les maravelles....

divendres, 18 de setembre del 2009

Fent volar coloms


Al passeig de Sant Joan intento dibuixar... Asseguda en un banc el temps passa a poc a poc i la gent ... molt depressa!!!

Un elefante ocupa mucho espacio (Elsa Bonemann)




Hi havia una vegada un elefant que tenia un somni molt i molt gran... i un dia va agafar una baixa maternal i va començar a fer realitat el seu somni

dimecres, 16 de setembre del 2009

Voler fer tots els papers de l'auca

Volia destacar algun tret físic de la noia perquè s'entengués que està intentant representar tots els papers de l'auca... i em va sortir una cosina germana de la Mamen, .. els referents han de sortir per algun lloc!!

Sóc conscient que les mans i el retolador gruixut són de denúncia del col·legi d'il·lustradors, però mira, li tinc carinyo.



Quedar-se per vestir sants


Estic buscant els dibuxos que m'agraden del curs passat. Aquest és el primer que vaig fer. Li he hagut de fer uns retocs de photoshop perquè a l'hora de pintar, vaig començar a equivocar-me i a pifiar-la varies vegades.
Per cert, un curset de photoshop m'aniria la mar de bé .

dilluns, 14 de setembre del 2009

Avui he dibuixat una mica i després....

Sempre he somiat ser artista. Però no una artista petiteta i en minúscules sinó UNA GRAN ARTISTA. Havia de ser tan GRAN tan GRAN tan GRAN ... que no sabia com començar.
Ara ja sóc GRAN i vull que la primera entrada del meu blog comenci d'una manera similar a a les entrades que feia la Zoe (de 7 anys) al seu (GIRA USA 2009)

Avui m'he llevat a les 7h......... he dibuixat una mica i després ......... he anat a buscar els nens al cole