diumenge, 29 de novembre del 2009

Més esboços del Cigronet




Aixxxx aixxaiaix... el plaç del cigronet s'acaba.. però SEMPRE EM QUEDARÀ PARÍS!!

dilluns, 23 de novembre del 2009

Patim patam patum





Aquest són els primers esboços del Patufet-cigronet, de moment tinc 6 "mig acabats" i 6 encara en procés..., tinc l'esboç però he d'acabar el dibuix. No sé com ho acabaré per la setmana que ve!!!

divendres, 13 de novembre del 2009

El conte de la Laura



Hi havia una vegada una nena que no volia posar-se l'abric, i això que era un polar blau com el mar, com el cel de l'estiu.... però no volia, no volia de cap de les maneres... així que la seva mare (que també es deia Laura) va haver d'inventar-se una història de pinguins per convèncer la seva filla.

Aquest ha estat el meu primer intent de conte amb la mare de la Laura. Ara, amb la Rebeca, ja tinc més idees de com enfocar un conte..

La propera: el Patufet.. (en versió cigronet!!)

dimarts, 10 de novembre del 2009

Pobre professora Giambartoli




L'altre dia, endreçant fotos de l'ordinador, vaig trobar un dibuix que vaig fer amb l'Ignasi Blanch. Ens feia una proposta per participar en una exposició a Navarra amb la continuació de "Niñas, Brujas y princesas". Vaig fer aquest dibuix, el vaig estar retocant i retocant...els angelets...les ombres...els vidres... l'accent ... i vaig desàpareixer (potser va ser un encanteri de la fada malèfica!!).. Total, no vaig presentar-lo a l'exposició. Aquest és el que li vaig ensenyar, el dels retocs està a l'escola, miraré de recuperar-lo dijous i veiem les diferències.

Aixx, pobre Ignasi...volia que participés en una exposició, .. pobre... ell??? Per qui no ho sàpiga l'Ignasi ha estat el meu PROFE d'il·lustració. M'he enrecordat d'aquella tirà còmica de la mare de la mafalda.