divendres, 29 de gener del 2010

EL TAROT DE PATRÍCIA



L'Ignasi ens ha demanat un treball personal que ens representi. Havia pensat en fer unes cartes del tarot... Però no m'agrada el que m'està sortint. Els dibuixos són torpes, les cartes del tarot tenen un punt "primitiu" però a mi em queden ... no sé, que no ho veig.
Volia agafar cada carta i fer alguna cosa tipus Clemence pollet... però no m'agraden les cartes que estic fent... Així que he pensat una història la voltant d'una dama de cors..

Estic veient que si continuo amb el tarotisme m'estancaré.. i no aniré en lloc, així que.. CANVI de tema

Aquesta és la portada del llibre de la Clemence que tinc a casa amb una dedicatòria molt maca pel Joel i la Rita. L'Ignasi m'aconsella que provi de deixar blancs a les il·lustracions per que no quedin tant atapeïdes... I ella deixa blancs, utilitza plumilla, és elegant...
Ja veureu quan la dama de cors arribi a les meves mans.. se va enterar de lo que es la elegancia!!!

dijous, 28 de gener del 2010

Estic treballant... que consti



Vull dir dibuixant.. que també té el seu curro... i els seus moments de crisis existencials..

Estem fent una mena de "llibreta viatjera" amb il·lustracions. 4 companyes del curs proposem un tema en una llibreta i les altres responen.. tot amb dibuixos. És molt interessant. Aquesta és la proposta de l'Henar: Ocell-bird-pájaro.. i la meva resposta (he fet fotos "borroses" aquest matí per penjar alguna coseta al blog).

El meu tema: "Viure a poc a poc"... es va dibuixant a poc a poc i d'aquí dues setmanes tindré respostes.

Ara estic treballant amb "El tarot de Patrícia"... de moment estic fent unes cartes horrripilants que no m'atreveixo a publicar... seguiremos intentándolo!!