dimarts, 29 de setembre del 2009

BLAU: AMOR I MELANCOLIA




Era una iaia que anava a la pelu i mentre li rentaven el cap recordava alguns moments en els que s'havia sentit estimada i ensabonada... Aquest també l'havia pintat amb ceres... He d'apendre a dedicar-li temps a pintar, cuidar els pinzells, acabar tots els detalls i tenir PACIÈNCIA!!!

4 comentaris:

  1. sog jo aquesta iaia cuan em rentan el cap (i lo hacen bien)de vagadas pensu em altras temps, pero jo (a diferencia de la iaia del comta) m'astimaban.... i m'astiman i estimo mol... que potser es millor!! la mara.....

    ResponElimina
  2. Que bonic aquest dibuix. I el títol preciòs: Tanques els ulls et relaxes i mentre et cuiden, et venen al cap totes les vegades que t'han cuidat, que t'has sentit bé...i segons com estiguis i tant que et pot provocar melancolia.....és el que tenen els records bons!!!!
    segueix així Patri!!!

    ResponElimina
  3. ...ai Paticiència que ets la mare de les ciències!! en mi modesta opinióng pues me gusta más el de arriba "ése", tiene, no sé, un aire de neorrealismo cubista que roza casi por los pelos el impresionismo naif: no me digas más, ¿querías reinterpretar las oníricas reminisciencias del psicoanálisis noucentista y la ética del desparpajo ocellaire perruqueril,oi?...pos nena no lo has conseguido, más bien paesen unos pastifales de tinte mal acompañaos de una falta de visión poética, un plagio de la obra cumbre del arte sumerio "El champú de Osiris": anda bonica,hasnos un favol dedícate al punto de cruz, o a coleccionar hojas secas po' los libros, ¿que no vés q esto no es lo tuyo?, no te enteras, que el arte es ese mundo complejo lleno de jili...gueros!

    de momento te paso los fundamentos del sétimo arte, que sé que también te gustan los flims, otro dia te paso los otros 6...que grasioso...

    http://www.youtube.com/watch?v=yp/IlaeMt3k


    i "venga, no llores mujel, anda arriba ese ánimo, vente pacá... mujel, no llores"

    Fdo: Ricardito Hortera. Crítico de arte eméritorlg...por la culumbiaUniversiti

    ResponElimina
  4. no enten al tal "Hortera"....... ????? ignoransia ja ho se......aquesta.....

    ResponElimina